StoryEditorOCM

Zima za pamćenje

Piše PROMO
28. prosinca 2018. - 04:15

Za dobar provod ove zime ne morate otputovati daleko, dovoljno je da svratite u City Center one jer tamo vas čeka zabava za male i velike.

Veliko sezonsko sniženje je u tijeku u omiljenim trgovinama City Centera one! Nagradite se odličnim shoppingom bez ikakve grižnje savjesti. Onaj lijepi kaput kojemu odolijevate od početka sezone i kožne čizme koje baš savršeno idu uz njega sada vas čekaju po odličnim cijenama! Shopping u City Centeru one uvijek se isplati!

Dok vi uživate u shoppingu, svojim mališanima priuštite trenutke za pamćenje u sigurnim rukama teta iz Kid's Jungle igraonice. Svakog dana čeka ih odlična zabava s vršnjacima, a vikendima mogu uživati i u radionicama na kojima će naučiti uobičajene stvari pretvoriti u prava mala remek-djela. Ne zaboravite svratiti do playrooma Zona zabave gdje će se uz raznolike aparate za igranje zabaviti baš cijela obitelj!

Siječanj je i dobro vrijeme da izazovete svoja osjetila i zaputite se na putovanje Splitom kakvo do sada niste iskusili. Okupite obitelj i prijatelje i zakoračite u neistraženu dimenziju koju vam pruža Muzej osjeta smješten u prizemlju centra. Ovo putovanje sigurno ćete pamtiti još dugo.

A želite li se zaputiti u uzbudljivu filmsku avanturu pred velikim platnom,Cineplexx City Center one nezaobilazno je mjesto za vas. Bez obzira uživate li više u romantičnim komedijama, akcijskim scenama ili pak animiranim zgodama, uz najukusnije kokice, ovdje će se pronaći ponešto za svakoga. Klikom na link Cineplexx kino program provjerite što vas sve ovih praznika očekuje u Cineplexx kinu.

Ni ljubitelji adrenalina neće ostati uskraćeni zabave! Na -1 etaži centra čeka vas Karting Arena Split. Staza duga 370 metara, sa čak 16 uzbudljivih zavoja, čeka da je osvojite. A uz mini bike, u zabavi odnedavno mogu uživati i mali i veliki.

Ne čekajte, ovih praznika otkrijte zabavu u City Centeru one!

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:08