StoryEditorOCM
Promo arhivELEVEN T DESIGN

Trgovina u Zvonimirovoj nudi odlične komade za dom vrhunskog dizajna uz pristupačne cijene

Piše Anita MatićSnimio: Joško PONOŠ/HANZA MEDIA, PRIVATNI ALBUM
18. prosinca 2018. - 11:00

Svi oni koji opremaju dom ili bi htjeli nekim posebnim komadom oplemeniti svoj prostor idealni su kandidati za posjet trgovini "Eleven T design" u Zvonimirovoj 32, s ponudom velikog broja talijanskih, belgijskih, nizozemskih i britanskih brendova. Riječ je o proizvodima vrhunske kvalitete i modernog dizajna, ali pristupačnih cijena, a to je ono što se traži. Stoga bi bila prava šteta propustiti njihovu ponudu, to više što na jednome mjestu možete pronaći gotovo sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.


Osim po ponudi namještaja, koja je jedinstvena u odnosu na konkurentne kuće, ovdje imate mogućnost na jednome mjestu dobiti cjelokupnu uslugu koja se sastoji od izrade koncepta, idejnog rješenja, personaliziranja interijera i sl.


– Naš tim je tu kako bi ispunio klijentove želje i potrebe u skladu s budžetom kojim raspolaže i stvorio za njih prostor iz snova. U našoj je ponudi namještaj poznatih brendova Eicholtz, Lifestyle, Bloomingville, Richmond, HK Living, Migani – kaže nam vlasnica trgovine Tihana Runje, ističući kako su za kupce pripremili i bogat asortiman božićnih ukrasa, te prigodnog asesoara koji mogu darovati dragoj osobi za Božić.

 

Kupnja na 24 rate - bez kamata

Nudimo apsolutnu sigurnost kupnje i različite mogućnosti plaćanja (kreditnim karticama, na rate, pouzećem): Jednokratno plaćanje - Amex, Diners, Visa, MasterCard, Maestro, obročno plaćanje - PBZ banka - Maestro, Visa i Amex do 12 rata bez kamata.
Erste banka - Maestro, Visa i MasterCard do 12 rata bez kamata, te Diners do 24 rate bez kamata.
Također na Diners odobravamo i 15 posto popusta drugog utorka u mjesecu, a u tijeku su i prigodni božićni popusti.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 15:15