StoryEditorOCM
Promo arhivNa krstarenju!

Otkrijte ljepote i čari toplih mediteranskih gradova na najudobniji način

Piše EP
10. prosinca 2018. - 16:23

Početkom siječnja 2019. izaberite bezbrižno krstarenje toplim zapadnim Mediteranom s jednim od najmodernijih brodova uz pratnju iskusnog hrvatskog pratitelja! Garantirani grupni polasci su na raspolaganju već od nevjerojatnih 2.370 kn po osobi + pristojbe.

 

 

Moderni turistički brodovi doista su "ploveći gradovi", puni sadržaja, za koje mnogi ne bi povjerovali da se uopće mogu nalaziti na jednom brodu. Sve to odlazak na krstarenje čini ne samo putovanjem, već pravom avanturom.

Od savršenih predstava i vrhunske kulinarike do Formule 1 i Cirque du Soleil-a

Krstarenje Mediteranom u zimskom terminu nije u visokoj sezoni, ali je ipak na destinacijama koje posjećujemo u prosjeku 20-ak stupnjeva viša temperatura, nego u Hrvatskoj, a uz sve što Vam moderni brodovi nude, i po ovako iznimno povoljnim cijenama, to je definitivno putovanje, koje se ne propušta.

Organizirana krstarenja s polaskom 05.01.2019. su idealna i za obiteljske zimske praznike, ali nikako ne vrijedi propustiti odlične grupne cijene i ponude ni putnicima koji putuju sami, u dvoje ili s društvom.

 

 

Uz iskusne i ljubazne hrvatske pratitelje, u tom terminu je organiziran i autobusni transfer iz Hrvatske do ukrcajne luke u Genovi pa tako Vaš odmor može početi već doma.

Iskoristite grupne polaske te se bezbrižno uputite na istraživanje zapadnog Mediterana, gdje ćete imati mogućnost prisustvovati izletima na hrvatskom jeziku. Naši pratitelji će biti prisutni cijelo vrijeme krstarenja te će Vam i na samom brodu pružiti pregršt informacija na domaćem jeziku, od jelovnika do dnevnog časopisa…

Na najudobniji način posjetite više gradova i država. Na dva garantirana grupna krstarenja Vas čekaju Rim, Palermo, Malta, Barcelona, Palma de Mallorca i Marseille.

 

 

Izaberite jedan od dva najmodernija broda i uz svoje najdraže „doživite više“.

Brod MSC Meraviglia profinjena je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti.
MSC Meraviglia je opremljena odličnim sadržajima, koji nude nezaboravno iskustvo na moru tijekom cijele godine. Na brodu možete uživati u jedinstvenim jelovnicima te brojnim zabavnim sadržajima, inovativnim lounge barovima s pogledom na more i unutarnjom šetnicom, koja se proteže na dvije palube, iznad koje posebnu atmosferu stvara LED ekran površine 480 m

 

https://www.slobodnadalmacija.hr/stil/moda/clanak/id/579153/inovativan-skin-care-koji-donosi-rezultate

 

Costa Diadema jedan  je od novijih brodova za krstarenje. Zbog svoje iznimno opremljene unutrašnjosti, kao i većina brodova Coste, očarat će Vas već na prvi pogled. Uz vrhunsku kulinariku, možete koristiti i odličan wellness centar te niz aktivnosti, kao što su rolanje, simulator golfa, 4D kino dvorana i mnoge druge vrste zabave.

 

 

Dok istražujete neke od najzanimljivijih gradova zapadnog Mediterana, začinite svoj odmor zabavom i uživajte u ekskluzivnim svjetskim predstavama, karaoke baru, comedy klubu, fantastičnom zabavnom parku i sportskom centru, u kojem se možete tijekom dana baviti sportom, dok navečer možete zaplesati.

Uz bogatu sportsku ponudu, možete se zabaviti i uz simulator bolida Formule 1 i 4D kino ili se opustiti u vrhunskom Spa centru.

Izbor između brojnih jedinstvenih restorana na svakom brodu ukazuje na poseban izbor okusa, dok širok izbor barova i lounge salona nudi opuštajuću atmosferu u svakom trenutku.

 

 

Na brodu MSC Meraviglia putnici imaju priliku pogledati čak i originalne predstave Cirque du Soleil-a, svjetske akrobatske senzacije.

 

 

Krstarenjem Mediteranom doživjet ćete najbolje od kulture, tradicije i lokaliteta, koji stoljećima obogaćuju njegove obale.

Što kažu neki od zadovoljnih putnika, koji su već doživjeli naša krstarenja:

"Evo da se javimo nakon putovanja, bilo nam je SAVRŠENO, djeca su plakala pri odlasku, vrijeme nam je bilo savršeno, tako da smo još više uživali u šetnji. Brod je fenomenalan i jedino što bih drugi put uzela je jacuzzi na balkonu. Sve skupa... čista petica!"
- Karmen

"Prekrasne destinacije i odlične informacije agencije, kako sami istražiti mjesta."
- Marko

"Odličan itinerer i vrhunska usluga agencije Svijet krstarenja. TOP TOP TOP!"
- Andrej

Iskoristite povoljne ponude na www.svijet-krstarenja.hr i odmah nas kontaktirajte na 01/55 42 300 ili info@svijet-krstarenja.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 17:33