StoryEditorOCM
Promo arhivKUPONI S POPUSTIMA U STILU

Otpravite ljeto i pozdravite jesen jednim dobrim šopingom u City Centeru one

Piše Promo
21. rujna 2018. - 12:31

Nova akademska godina je počela, učenici su već zagrijali školske klupe, a iz Državnoga hidrometeorološkog zavoda najavljuju i zahladnjenje. Iz svega ovoga, teška srca, da se zaključiti da je ljetu i visokim temperaturama uistinu kraj.

U prijevodu, došlo je vrijeme da pospremite oskudne, ljetne komade odjeće, te osvježite garderobu i pripremite vaše mališane i sebe za nadolazeću jesen. Za vikend nas očekuje tmurno vrijeme, praćeno kišom i grmljavinom, a nama se baš takvo čini idealno za kupnju. Nekima možda pada mrak na oči pri pomisli na našu ideju, no možda im se naš prijedlog ipak učini dobrom idejom jer je odličan za uštedu. Možda zvuči malo paradoksalno, no, kada vidite kupone koje smo u prilogu Stil, koji izlazi ove subote, pripremili za vas, ipak će i oni najmanje zainteresirani za šopingiranje dobiti želju za kupnjom, i pritom uistinu "ušparati".

Osmislili smo da su upravo ova subota i nedjelja (22. i 23. rujna) dani idealni za šoping, a tada vrijede ovi kuponi koje ćete moći iskoristiti u City Centeru one. Ponuda je raznolika, pa se, osim odjećom i obućom, možete počastiti i kozmetikom, nakitom, igračkama te higijenskim potrepštinama jer ćete ih uz predočenje kupona moći kupiti gotovo pa u pola cijene. I ovaj put bili smo široke ruke, pa se sniženja kreću i do pedeset posto, primjerice u trgovini "Hervis", gdje ćete se moći opremiti sportskom opremom. Zvuči idealno, osobito za opremiti vaše školarce. Ako se odlučite na kupnju obuće, u mnogima omiljenom "Massu" cipele i tenisice će se moći kupiti za 40 posto nižu cijenu. Zašto se ne biste nagradili nekim finim komadom nakita, recimo u zlatarnici "Peristil", gdje se nudi popust od 50 posto. Tu je i trgovina "Krona" s bogatim izborom nakita i ručnih satova. Neka digne ruku ona koja ne voli donje rublje... Na vašu sreću, među kuponima se nalazi i onaj koji možete iskoristiti u trgovinama "Yamamaya", omiškoga "Galeba", "Triumpha" i "Lisce". Ako vam trebaju sunčane naočale ili one za vid, svratite u "Optotim" i iskoristite popust od 30 posto. U XYZ-u također vas čekaju da predočite kupon i počastite se nekim kvalitetnim, markiranim komadom. U blizini se nalazi i "Gau Moreno", koji nudi velik izbor svečanih haljina, koje su usto i na sniženju. Zvuči idealno! Ovo je samo dio s bogatog popisa trgovina u kojima ćete moći ovoga vikenda kupovati. Kako biste ugrabili ono što vam treba po poprilično dobroj cijeni, osigurajte si ove subote Stil, koji ćete dobiti uz kupnju našega lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:06