StoryEditorOCM
Promo arhivKUPOVINA UZ POPUST DO 60%

Jokerov vikend zdrave hrane i dobrog shoppinga

Piše PROMO
29. svibnja 2018. - 15:35

Vikendi u Jokeru sve su samo ne dosadni! Kako svibanj odbrojava svoje zadnje dane i polako ulazimo u prvi ljetni mjesec i dugo toplo ljeto za koje se treba na vrijeme pripremiti, Joker je pripremio Jokerov shopping vikend, trodnevnu kupovinu uz kupone s popustima do 60%. Lista popusta je zanimljiva, a možete je pogleati na linku (https://www.joker.hr/jokerov-shopping-vikend-tajna-dobrog-shoppinga/ ) i zaputiti se u Joker, jer popusti vrijede sve do nedjelje.

A subota je već tradicionalno dan za spizu, pa su u Jokeru već drugi vikend za redom subotnju kupovinu namirnica odlučili začiniti jednim zanimljivim kulinarskim događanjem, Jokerovom finom kužinom. Ovog puta u ‘kužini’ su se spremale ukusne bezglutenske delicije uz namirnice iz ponude Bio Planet trgovine zdrave hrane.

Bezglutensku prehranu koriste osobe intolerancijom na gluten, ali se također često koristi za druge zdravstvene beneficije ljudi s ciljevima mršavljenja, onih koji žele poboljšati tjelesne performanse, smanjiti umor ili osloboditi nadut želudac. Koliko je bezglutenska prehrana trenutno tražena, najbolje je posvjedočio velik interes posjetitelja Jokera, koji su s pažnjom pratili kulinarske preporuke kuhara Ivana Romca, koji je ljubiteljima dobrog zalogaja približio zdravu prehranu i donio malo inspiracije kroz zanimljive gluten free recepte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 16:01