StoryEditorOCM
Promo arhivVeliki je hit u svijetu

Ulje zelene kave konačno i kod nas!

Piše PROMO
18. travnja 2018. - 17:37

Kozmetika sa zelenom kavom zaludila svijet, a sad je dostupna i kod nas!
Guštate li u svom omiljenom ritualu ispijanja jutarnjeg napitka, oduševit će vas vijest da u kavi možete uživati i dok njegujete lice. Ulje zelene kave veliki je hit u svijetu preparativne kozmetike jer prirodno usporava starenje kože, poboljšava njezinu strukturu i daje joj zdravi sjaj.
Jedno ulje, trostruko djelovanje
Ulje zelene kavedokazano štiti stanice kože od vanjskih utjecaja, dok istovremeno potiče nastanak novih. Stimulira sintezu kolagena i elastina, pa dugoročno jača mrežu tkiva koja kožu čini zategnutom i elastičnom. Istovremeno, ulje povećava i broj tzv. akvaporinskih kanala koji u koži zadržavaju vlažnost. Time učinkovito poboljšava cirkulaciju i hidrataciju svih slojeva kože.

A post shared by Olival (@olival_cosmetics) on


Osvježite lice inovativnom linijom proizvoda
Brojne prednosti ulja zelene kave uvidjeli su stručnjaci iz domaće kozmetičke kuće Olival, na čelu s magistrom Vlastom Pojatinom, i pretočili ih u posebnu novu liniju proizvoda za njegu lica. Uz ulje zelene kave, nova je linija obogaćena hranjivim uljima jojobe i makadamije. Zajedničkim djelovanjem efikasno „zaključavaju“ aktivne tvari duboko u kožu, dok je istodobno vlaže i hrane.
Četiri proizvoda za potpunu rutinu njege
Nova Olivalova linija s uljem zelene kave prilagođena je svim tipovima kože i dermatološki je ispitana. Zamišljena je tako da proces starenja kože možete usporiti kroz sve korake njege, od čišćenja lica do nanošenja kreme.
Micelarnom otopinom s ekstraktom zelene kave nježno ćete ukloniti šminku i nečistoće, a koži ujedno vratiti ravnotežu. Na fine linije i bore oko usana i očiju potom nanesite koncentrirani Serum protiv bora s uljem zelene kave, nakon čega slijedi krema.
Dolazi u dvije verzije, dnevnoj i noćnoj, a možete je izabrati i sukladno tipu i stanju kože. Olivalova Lagana krema protiv bora idealna je za nježniju, dnevnu njegu, dok je Hranjiva krema protiv bora, zbog svoje bogate teksture, izvrstan odabir uvečer.
 
Više o Olival kozmetici možete doznati na njihovom Facebooku i Instagramu.
Svi proizvodi dostupni su u web trgovinina
www.olival.hr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:53