Overlay
top 5

Stilova top lista najzanimljivijih trendova iz svijeta mode i ljepote: mislili smo na sve - od parfema preko kostima do cipela!

Piše Stil
26. svibnja 2022. - 16:14

Volimo biti u toku s trendovima iz svijeta mode i ljepote, a ako to volite i vi, pomoći će vam naša top lista. Izdvojili smo pet stvari na koje, kad je riječ o modi i ljepoti, treba obratiti pažnju. Premda je riječ o aktualnom popisu, vjerujemo kako će sve spomenuto biti vrlo zanimljivo i u mjescima koji su tek pred nama.

1 Serijom vrlo zanimljivog nakita od poludragog kamenja i bisera, Amaranthine nakit nam je prošle godine skrenuo pažnju na ženski gležanj. Jednako tako suptilno i ženstveno, ove godine fokus je na dekolteu na koji ga ovaj domaći brend skreće kolekcijom ogrlica i lančića od poludragog kamenja neobičnih oblika i rezova satenskih traka i finih, tankih karika. Neodoljivo.

2. Veliki smo pobornici multitasking proizvoda, a Benefitov vatrenocrveni Cheek&Lip LoveTint toner pruža usnama i obrazima živahnu i postojanju nijansu u koju se lako zaljubiti. Dolazi s aplikatorom za brzo i precizno nanošenje, dok mu je formula "smudge-proof" i ne isušuje usne te se lako razmazuje po obrazima za prirodno rumeni izgled. Nas je ovaj proizvod osvojio. 

3. Sezona otvorenih cipela ove je godine malo uranila, čini nam se. U potrazi za novim parom obratite pažnju na mule modele punih potpetica i klompe otvorenih prstiju jer će i jedne i druge biti veliki trend nadolazećeg ljeta. Birajte trendi boje sezone poput zelene, narančaste, ružičaste, lila, crne i bež, no nipošto nemojte zanemariti ni žute, poput ovih totalno kul iz brenda Loewe.

4. Off-White je još jedna u nizu modnih kuća koje su se odvažile na iskorak u beauty i to linijom pod nazivom Paperwork, u kojoj su četiri mirisa te pigmenti za lice i tijelo. Prvi predstavljeni parfem, Solution No.1 je uniseks kreacija kojoj su gornje note drvo Ho i bergamot, srednja nota je Pijesak dok su bazne note su vetiver i pačuli. Zvuči nam kao savršen parfem za ljeto...

image

top 5

5. Ove smo godine iz balonera uskočili u bikinije. One lanjske, ako nam još dobro stoje. Ako ne, u potrazi smo za novim, a u tom slučaju dobro se informirati o trendovima. Cut-out modeli, poput ovog s potpisom Nensi Dojake koja je i popularizirala cijeli taj đir, su jedan od glavnih. Kakvi se još modeli nose i gdje ih nabaviti već za 80-ak kuna doznajte na stil.slobodnadalmacija.hr.

18. travanj 2024 21:17