Overlay
samo raskošno

Jedan od najvećih trendova ovog ljeta nosit ćemo i na jesen: evo kako ga kombinirati, nadahnite se!

Foto Angela Weiss
17. srpnja 2020. - 12:12

Priznajte, i vama je drago što su u modi široke haljine. Ne samo da ugodno hlade dok nesputano lepršaju oko tijela, nego prikrivaju činjenicu da smo tijekom zime i sami bili malo previše nesputani. Po pitanju prehrane, naravno, jer u svakom smo drugom pogledu bili itekako sputani. Da je ovo objava na društvenim mrežama, sad bismo stavili tužnog smajlića. Ali nije. Stoga, idemo na posao. Pronašli smo na koje sve načine nositi popularne 'smock' haljine i sve njihove inačice.

Ovog su ljeta voluminozne haljine krojene vrlo raznoliko - u empire stilu, s izrazito povišenim strukom ili u bohemian điru koji struk spušta na bokove ili sa strukom tamo gdje mu je mjesto, a ako imaju rukave, bilo da su dugi ili kratki, zajedničko im je da su 'puf'. Što se tiče boja i uzoraka, u većini su svijetle njanse i tipični ljetni printovi, no vidjeli smo i nekoliko vrlo primamljivih tamnih modela koji bi se s dolaskom jeseni dali izvrsno spariti s trapericama.

Dakle, vlada potpuna raznolikost, s naglaskom na volumen kao zajedničkom poveznicom. Primijetili smo da se lijepo uklapaju u gotovo svaki đir i da su prikladne za gotovo svaku priliku, važno je samo kako ćete ih stilizirati. Evo nekoliko prijedloga.

25. travanj 2024 00:15