Stil Moda

Nepisano 'pravilo'

Kerumove vijećnice igraju svoju modnu igru: supruga bivšeg načelnika splitske policije dominirala u plišu, kombinacija kolegice prštala od detalja

Nepisano 'pravilo'

Vijećnice HGS-a Miranda Ivanišević Dvornik i Lidija Bekavac danas su na sjednicu Gradskog vijeća stigle kao da su se unaprijed dogovorile da će ispoštovati neki svoj modni dogovor.

Nisu bile usklađene ni u nekom zajedničkom tonu, ali su toliko upadale u oči u moru bjelila na sjednici, da ih je bilo nemoguće ne primijetiti. Ostatak okupljenih splitskih vijećnika drži se, već standardno, dress codea koji podjednako vole i muškarci i žene -bijele košulje ionako idu na sve, pa lokalni političari rado posežu za njima i igraju na sigurno.

Na sve samo ne na sigurno zaigrao je pak spomenuti duo. Dok je Ivanišević Dvornik ponudila more detalja modnim ljubiteljima, supruga bivšeg načelnika splitske policije Marka Bekavca odlučila se za styling bez ijednoga.

U plavoj plišanoj haljini u kojoj se vrlo vjerojatno "kuhala" na današnjoj temperaturi, vijećnicu Kerumove stranke spašavale su  samo ljetne sandalice boje kože. Ne znamo što je spašavalo njenu kolegicu, budući da bez problema možemo zamisliti nekoga u istoj kombinaciji, ali u, primjerice, kasnu jesen.

A tek detalji. Košulja s printom u popularnoj boji ljeta, žutoj, poslužila je kao tunika u kombinaciji s tajicama koje sa strane imaju čipkani "moment". Gležnjače otvorenih prstiju i kaubojski remen u struku odvlače tek na trenutak pažnju s gomile gumenih narukvica na zapešću.

Dobro raspoložene vijećnice ni inače se ne trude poštivati nepisano "pravilo" bijelih košulja, danas su samo tu svoju modnu igru podigle na jednu sasvim novu razinu.

Naslovnica Moda