Stil Moda

FOTO VREMEPLOV

Sreli smo Vladu Šolu i sjetili se njegovih najluđih frizura: je li proslavljeni rukometaš bio 'najgora plavuša' ikad? Ili možda Severina?

FOTO VREMEPLOV

Svi koji su strasno voljeli hrvatski rukomet i pratili čudo koje se dogodilo na Svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. godine, kad je Hrvatska osvojila zlato nakon bijednog 16. mjesta na EP u Švedskoj, naravno da pamte vratara Vladu Šolu.

Temperamentnog i "neprobojnog", zbog kojeg su klinci te godine masovno željeli postati rukomentni golmani. Pa su i masovno svoju kosu bojali sprejevima u crveno, u znak ljubavi prema obožavanom reprezentativcu i zaljubljeniku u osebujne frizure i boje kose.

Vladu Šolu smo jučer snimili na utakmici PPD Zagreb - Steaua Bukurešt. Godine su dale svoj obol dakako, pa je Šola dužu kosu nadogradio dužom bradom, a nju su prošarale sijede.

Za blajhanjem i gelom za kosu očito više ne poseže, a mi smo se prisjetili kako je to izgledalo kad su mu bili omiljeni rekviziti.

Proslavljena muška plavuša podsjetila nas je na još jednu, proslavljenu žensku. Za Severinu ćemo uvijek reći da joj sve stoji, ali plava boja ipak nije na toj listi....

 

 
Naslovnica Moda