Stil Moda

Pohvala za originalnost

Ne kupuje skupe 'vešte', šije ih sama: ova SDP-ovka i zastupnica u Europskom parlamentu plaću ne troši na 'krpice', a njeni su pratitelji oduševljeni dizajnom

Pohvala za originalnost

Iako se mnoge naše političarke vole pohvaliti kako za javne događaje i nastupe biraju toalete s potpisom hrvatskih dizajnera, jedna od njih taj je trend ipak odvela na nešto viši stupanj.

Ona, naime, bira svojih ruku djela. Što ju i dalje svrstava među one koji se vode sloganom "birajmo domaće", no "domaćije" od njenoga ne može.

Radi se o Biljani Borzan, hrvatskoj zastupnici u Europskom parlamentu i članici SDP-a koja u slobodno vrijeme svoje haljine voli šiti kod kuće. Uopće ne možemo pretpostaviti kada Biljana to uspijeva; pretrpan raspored ove 47-godišnje liječnice ukazuje samo na to da za šivaću mašinu sjeda noću, no otkrila je nedavno da to ipak nije tako...
 


Sa svojim je pratiteljicama na Instagramu podijelila fotografiju sebe u akciji, kao i konačan proizvod. Eto malo razbijanja predrasuda; kako smo svi uvjereni da naši političari troše novac poreznih obveznika uludo i kite se perjem kupljenim tuđim sredstvima, ovaj put nam teorija pada u vodu.

Jer Biljana nije ušla u najskuplji zagrebački butik i "pljunula" određenu svotu za bluzu u kojoj se pojavila nedavno u Europskom parlamentu, već je istu dizajnirala i skrojila kod kuće. Na svojoj šivaćoj mašini. Ne mora vam se nužno njen dizajn svidjeti, no zaslužila je barem pohvalu za - originalnost.
 

 

Naslovnica Moda