Stil Moda

Večer ljepote

Zgodna Splićanka lansirala modnu liniju, došle ju podržati brojne poznate face: sveprisutni Perčići stigli u svom điru, Šušnjaru je pak izdanje malo 'postaralo'

Večer ljepote

U zadnje vrijeme sve je više novih imena na splitskoj modnoj sceni, jedno od njih koje je privuklo dosta pažnje sigurno je i Diana Rađa Beuković. Zgodna kreatorica uspješno je sudjelovala u organizaciji Split City Fashiona, a sada je lansirala i vlastitu liniju.

Došle su ju u tome podržati brojne poznate face, a 'večer mode i ljepote' uz more privukla je i brojne druge zainteresirane posjetitelje. U publici smo tako 'ubrali' pjevačicu Andreu Šušnjaru koja i inače prijateljici 'pomaže' u lansiranju kreacija, Giannu Apostolski, koja se u zadnje vrijeme pogotovo bacila u modne vode, nekoliko domaćih blogera, ali i kolega dizajnera poput Nede Makjanić Kunić. Bio je tu i sveprisutni bračni par Perčić, u svom điru, lijepi i usklađeni kao uvijek.Ekipa je uživala u pogledu na more, ali i na ljepotice koje su pistom prešetavale u kreacijama, sve odreda utegnute u provokativne haljine, čipkane i izrezane. I kreatorica je sama stigla u jednoj takvoj, pretpostaljamo s vlastitim potpisom.

Nitko nas od okupljenih nije oduševio stylingom, valjda nisu htjeli krasti pažnju s modela pa su se držali jednostavnih, polu 'casual' kombinacija. Moramo priznati da je Šušnjaru izdanje ipak mrvicu postaralo, možda bi se ipak trebala držati svojih klasičnih, šarolikih kombinacija.

Naslovnica Moda