Stil Moda

...A U RUCI 'SLOBODNA'

Huljiće znamo sretati u gradu u nesvakidašnjim 'kazališnim' kreacijama, ovaj je put Vjekoslava pokazala kako jednostavna crvena haljinica dovoljna

...A U RUCI 'SLOBODNA'

Vjekoslava i Tonči Huljić jedni su od rijetkih splitskih estradnih parova koji žive u svom gradu i sa svojim gradom. Njih se uistinu može sresti svugdje, u điru preko grada i Rive, na štekatima omiljenih kafića na kavi, na teraci Grašinog restorana.

Ne žive, poput nekih drugih, neki svoj skriveni život u skrivenom svijetu, rado posjećuju koncerte i književne večeri, a u svim tim prigodama pažnju plijene iz više razloga. Ponajprije, jer su poznati, pa će svatko "baciti oko" kad ih ugleda, drugo jer su naprosto visoki ljudi, a često ih se "bere", kolokvijalno rečeno, i zbog osebujnih odjevnih kombinacija kojima znaju biti skloni, pogotovo Tonči.

Zaljubljenik u "teatralne" kaputiće i sakoe, s uzorcima svih vrsta i najrazličitijih tekstura, često u kombinaciji s điletinima, Tonči Huljić osvježavajuće je "običan" u svakodnevnim kombinacijama.

I Vjekoslava je pokazala kako jednostavna mala crvena haljinica za kavu i novine sasvim dovoljna. I drago nam je, nećemo se lagati, što su te novine - "Slobodna"... 

Naslovnica Moda