Stil Moda

STREET STYLE

Parada ljepote na Pjaci: Splićanke i gošće su najatraktivnije, kad su modno najopuštenije; Rijetko bi tko odolio piću s djevojkom u žutom topiću

STREET STYLE

Stanje duha nešto je što se apsolutno odražava na stanju tijela, njegovom držanju, hodu, osmijehu i nema energije koja može zamijeniti energiju opuštenosti.

Svi smo najljepši i zračimo najviše kad smo lišeni svakodnevne trke, ako ne na pravom odmoru, a ono preko vikenda, na neki neradni dan. Brojni među turistima koje susrećemo svakodnevno na gradskim ulicama plijene naše poglede i pažnju, zasvijetle "onim nečim", učine da ih zapazimo.

Vjerujemo da je to ona zarazna energija koju isijavamo kad smo i sami na putovanju, daleko od obaveza svakodnevice, zbog koje putovanja toliko obožavamo i postajemo ovisni o njima.

Neke od djevojaka koje je u điru preko Pjace i Peristila snimio naš fotoreporter Tom Dubravec su, očito, furešte, neke su domaće.

Ali i jedne i druge dokazuju da je, koliko god se uspješno modno izrazili u radnom danu ili finijoj prilici, često dojmom dominantnija baš ona nepretenciozna, najopuštenija faza, naprosto zato što je čista energetska "zaraza".

Djevojka s fotografije na Peristilu to je više nego zorno dočarala...

 

 


 

 

 

Naslovnica Moda