Stil Moda

U čarapi

'A di su ti gaćice?': kreacija koju je Maja Šuput sinoć nosila uopće nije ono što se čini, ali 'donju robu' sigurno ne podržava

U čarapi

Kombinezonići, kompletići i sićušne haljine nisu strani Maji Šuput, dapače, iz ormara je više puta izvlačila takve i slične kreacije. Ali ovako 'golu' haljinu još na njoj nismo imali priliku vidjeti, stoga ne čudi što su se društvene mreže naglo upalile povodom objave iste.
 

 

Power couple ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on


Pjevačica je sinoć, sa zaručnikom pod ruku, stigla na dodjelu nagrada časopisa Story, a nema tko ju nije doživio. Logično, jer stigla je napo' gola, a nekako nam se ne čini moguće da kreacija i na koji način podržava donje rublje.

Što su naravno primijetili i obožavatelji, pa to i prokomentirali. "A di su ti gaćice, Majo?", više su konstatirali nego priupitali, jer jasno je iz objavljenoga da gaćica - nema.

Šuput je u svom stilu zaključila kako "treba zabaviti narod", ali nije direktno prokomentirala pretpostavke. 
 

 

Happy B day @story.hr 🎀🎊🎉

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Kombinacija je zapravo prilično zanimljiva, jer radi se o kombinezonu koji se sastoji od najlonki i 'šlepa', pa kreacija samo na prvi pogled izgleda poput haljine. U stvari su to produžene hulahopke, tako da komentar "Maja u čarapi" uopće nije pogrešan.

Povuklo je to neka druga pitanja, ali ni na njih Maja nije odgovorila, dama valjda ne priča o tim stvarima.

"Kako je to funkcioniralo na wc-u, jer ne kužim...", pokušala se raspitati jedna možda zainteresirana pratiteljica, ali to će ipak morati otkriti sama na svojoj hulahopki.

 

Naslovnica Moda