Stil Moda

KLIZAVA SVILA

Je li ovo najeksplicitnije izdanje Olje Vori? Dok je pozirala u autu kimono se rastvorio i pokazao impresivne noge poznate Splićanke

KLIZAVA SVILA

"Lako tako kad imaš noge do vrata!" - komentirala je pratiteljica objavu Olje Vori, koja je na Instagramu podijelila "eksplicitnu fotografiju", na kojoj joj je klizeći kimono otkrio nedvojbeno jake adute.

 

💖#Pink isn’t just a color,it’s an attitude!

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on


Uz ime supruge rukometaša Igora Vorija uglavnom se vezuju epiteti modno maštovita, ekscentrična, razigrana, eklektična, no da je Olja Vori nedvojbeno i zgodna žena, neupitno je.

Olja je snimljena na otvorenju Zagreb Design Weeka, najvećeg hrvatskog festivala posvećenog dizajnu, jgdje su se u Tehničkom muzeju Nikola Tesla okupila brojna poznata lica zaljubljena u sve vrste "dizajnerskih izvedbenih umjetnosti".Zagreb Design Week donosi brojne izložbe, predavanja, radionice, panele i filmske projekcije, a eksponate, među kojima se može naći gotovo sve, od mode, nakita i namještaja do dizajnerskih sitnica za dom, razgledale su i brojne poznate osobe poput Joška Lokasa s djevojkom Jelenom Katarinom, glumice Ane Maras sa suprugom Johnom Harmanderom, glumca Mirana Kurspahića, arhitekstice Nine Mie Čikeš i brojnih drugih.

 

Naslovnica Moda