Stil Moda

Mala promjena

'Najbolji styling dosad, noge malo jače, ali sve pet!': prvi put obožavatelji nisu nagazili 'outfit' Antonije Blaće, sigurno je i Grubnić šokiran

Mala promjena

Manje je više, dkazala nam je to Antonija Blaće sinoć u live emisiji Big Brothera. Ili, u ovom slučaju, kada se odlučiš za 'manje', ostavljaš i manje prostora gledateljima za zamjerke. Nemaju se na što 'zakačiti', pa udijele i koji - kompliment.

Kako su dosad Antonijine kombinacije, a sve 'powered by' Marko Grubnić, znale često biti na udaru svakojakih kritika, voditeljica se očito odlučila za nešto jednostavniji pristup. U dogovoru sa svojim stručnim timom, koji osim Maloga Grubnića broji još cijelu hordu stilista, vizažista i ostalih 'beauty' profesionalaca.

'Ovo je jezivo, hitno mijenjaj stilista!': društvene mreže pokopale Antonijinu odjevnu kombinaciju za koju svi krive Grubnića

U jednoj od pretposljednjih live emisija nekad popularnog realityja, pojavila se u haljinici od tamnog trapera i štiklicama na vezivanje leopard uzorka. I frizura i šminka, ma sve je bilo 'na nivou', složili su se pratitelji.

"Najbolji styling dosad", ponavljali su se komplimenti, a neki su prokomentirali i Antonijin zanosan izgled... "Možeš komodno se slikat za Vogue ili Victoria's Secret kako dobro izgledaš!", dobacili su.
 


"Super, ovo ti isto super stoji odlično. Samo na TV-u mi se čine malo (noge da me ne razumiš krivo, da kažem, jače). Sorry, uvik iskrena... ali sve je pet, kamera kažu nadodaje još po koji kg više...", oprezno je saopćila Antoniji jedna pratiteljica. Da je se ne shvati krivo, valjda, jer to joj nije namjera.

Odakle odjednom brojne pohvale, ne znamo. Mora da je i Grubnić iznenađen, jer prvi puta njegovu štićenicu nisu nagazili, a pohvale i dalje pljušte.

 

I Love my Sundays with AbFab @antonijablace 🖤🖤🖤

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

Naslovnica Moda