Stil Moda

MODNO PROLJEĆE

Gospođa u rozom dala je sve da je primijete, ali mnogi su se okretali za ovom šinjorinom u crvenim štiklama: gradom je šetala kao Monica Belucci u filmu 'Malena'

MODNO PROLJEĆE

Proljeće je u velikom stilu sišlo na gradske ulice, pa su crne kapute i pernate "toperice" konačno zamijenile žute, crvene, plave jakne, a kad sredinom dana stupnjevi prijeđu 20 stupnjeva, za đir po gradu dovoljna je i haljinica.

Da toplo vrijeme Dalmatinke posebno modno nadahnjuje pokazuje i ova atraktivna fotogalerija snimljena u centru Zadra, na kojoj su djevojke i gospođe pokazale kako itekako prate aktualne trendove, ali i znaju dati vlastiti pečat modnoj eleganciji.

Pritom je posebno uspješna bila djevojka koje je ponijela svevremensku klasiku, modru haljinicu sa sakoom i crvene štikle. U momentima kad su je ispratili brojni pogledi, podsjetila nas je na scenu iz kultnog filma "Malena", kad je gradićem šetala Monica Belluci.

 

Njezinoj neupitnoj ženstvenosti modno su uspješno parirale Zadranke koje su "održale modnu lekciju" kako nositi recentni hit komad, hlače "tričetvrt" dužine...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Moda