Stil Moda

'Look' za iskopirati

Tako to rade Francuskinje: naša prelijepa voditeljica sa samo dva ključna komada postigla pariški 'chic'

'Look' za iskopirati

Za modne zaljubljenice jesen je definitivno najplodnije razdoblje. Hladniji dani nam napokon dopuštaju da na sebe nabacamo nove 'krpice', ali i sunčanih je razdoblja još uvijek dovoljno da pokažemo nešto kože. Golišava, kasnoljetna izdanja sparena s modnim novitetima, može li bolje?

U svemu tome dogodi se pak često da se djevojke pogube, pa nam ulice izgledaju poput modnih pista, ali ne u pozitivnom smislu. Nabacaju često dame na sebe sve i svašta, a konačan rezultat i nije baš oku ugodan. Pogotovo u vrijeme ekstravagantnih trendova.

Pokidani traper, čizme do iznad koljena, šuškave bundice, a opet i topići, 'oversized' majice na bendove, chokeri i upečatljiv nakit su posebno 'in' ove sezone, ali problem nastaje kada se nosi sve zajedno. Znamo, teško je odlučiti se za samo jedan pravac, ali 'skupusane' kombinacije također nisu poželjne.

Ponekad se jednostavno treba voditi zlatnim pravilom 'manje je više', a to zna i naša voditeljica Anja Alavanja. Preslatka plavuša sa samo je dva ključna modna komada postigla savršenu kombinaciju i približila se pariškome 'chicu'. Ležerne Francuskinje svoj modni status duguju jednostavnosti i klasici, za koju se uvijek iznova odlučuju, a kao uzor poslužile su i ovoj mladoj mami.

Anja se tako odlučila za hit boju sezone, pa je žarkocrvenu beretku sparila s kariranim sakoom, a konačan rezultat je fenomenalan.

'Totalno si fashion!' i 'Tres, tres chic!', pohvalile su je pratiteljice.

Naslovnica Moda