Stil Moda

Poklopili je komentarima

Karleuša promijenila imidž i jednim potezom uspjela razbjesniti obožavateljice: Što nas praviš budalama?!

Poklopili je komentarima

Jelena Karleuša jedna je od najvećih zvijezda u susjednoj nam državi, a njeni vjerni obožavatelji svaku objavu svoje dive poprate oduševljenim komentarima.

Ali, može se Karleuša pohvaliti i ponekim duhovitim 'poklapanjima' koje tu i tamo zaradi od fanova. Njene provokativne odjevne kombinacije pritom su savršeno 'plodno tlo' za otrovne primjedbe, a neopterećena Jelena na njih se ne obazire.

Nedavno je promijenila i imidž, skratila kosu i izgubila koje kilo, ali jednim se potezom uspjela i zamjeriti svojim pratiteljicama. Korištenje fotošopa i inače je neoprostivo na Instagramu, pa su Karleušin profil na ovoj društvenoj mreži zasule uvredama.

 

Heading to Zurich 🛫 In “Face” club tonight 👊🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

"Pa što ne postavi slike sa nastupa koje nisu fotoshopirane? Stomak ti je kao da si bure progutala! Ajd što sebe obmanjuješ tom "tvojom ljepotom" nego praviš budalama ovu jadnu djecu koja ti kliču."

No, na ovakve se komentare Karleuša ne obazire, a zasigurno su je nasmijale i primjedbe na račun njenih odjevnih kombinacija. Obukla je sjajne metalik čizme do iznad koljena i čupavu bundicu, a njeni su fanovi reagirali urnebesnim opisima.

 

Hello world ✌🏻 I love this @locococobo.unique handmade cardigan❤️❤️❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Cardigan time🍂🍁🍂🍁 @locococobo.unique

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


'Savrsen džoger za obrisati pod. Napokon pronašla svrhu svog postojanja'

'Treba li ovo da nekom pokloni noge pa ih je upakovala u celofan?'

Naslovnica Moda