Stil Moda

Uvijek posebni

Huljići održali modnu lekciju ministricama i političarima: pogledajte kako su se sredili za povratnički koncert splitske dive

Uvijek posebni

Sinoćnji 'povratnički' koncert splitske glazbene dive Doris Dragović privukao je brojne poznate, a razdragana pjevačica uistinu nije mogla poželjeti bolju publiku. Ne samo da je cijela dvorana Vatroslav Lisinski uglas pjevala s našom najvećom zvijezdom, već se i po samome dolasku dalo primijetiti da je ekipa stigla na događaj za koji se dugo pripremala.

Veliki povratak splitske dive: Doris brisala suze na pozornici, ovo je dokaz da njena slava nikad nije izblijedila

Nakon tri godine pauze s Doris su u njenim najvećim hitovima uživali brojni političari i poznate face iz javnoga života poput voditelja Dalibora Petka, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, ministrice EU fondova Gabrijele Žalac, državne tajnice Margarete Mađerić i obitelji Huljić.I dok su političari i ministri više-manje stigli u očekivanim izdanjima, modnu im je lekciju očitala splitska obitelj. Dugogodišnji prijatelji i suradnici pjevačice stigli su u velikome stilu i oduševili outfitom.Tonči Huljić u kariranome sakou savršeno se 'slagao' sa suprugom Vjekoslavom, koja je u maniri prave dame odjenula haljinu od crnoga pliša. Prepoznatljiva frizura i dodatak u obliku koraljno crvenih salonki savršeno su upotpunili njen 'outfit', a za otkačeni modni momenat pobrinuo se ipak mlađi član obitelji.

Ivan Huljić oduševio je tako ljubičastom košuljom s crnim prslukom, inače karakterističnim odabirom svoga oca, a ležerno nataknute naočale strogih okvira podizale su kombinaciju na jedan viši nivo. Čini se da je Ivan naslijedio modnu osvještenost svojih roditelja, a mladi glazbenik već godinama iznenađuje neuobičajenim kombinacijama.

Sinoćnji koncert prvi je od tri u nizu, a sva tri rasprodana su u rekordnom roku i to bez ijedne reklame. Ne sumnjamo da će i druga dva privući velik broj poznatih iz javnoga života, baš kao i ovaj put.

 

Naslovnica Moda