Stil Moda

'Samo se blamiraš'

'Ljubomora je gadna stvar': pratitelji popljuvali otkačenu kombinaciju Nikoline Pišek u kojoj se ona osjeća 'kao milijun dolara'

'Samo se blamiraš'

O ukusima se ne raspravlja, to svi znaju, ali da je stvarno tako, o čemu bi se raspredalo na društvenim mrežama? Ne drže se korisnici ovoga nadasve jednostavnog pravila, ali možda i bolje, jer se burne rasprave ljutih sljedbenika mogu shvatiti i kao vrsta lakoga štiva.

Znaju zabaviti pratitelji svojim opservacijama, a često se jedna nadoveže na drugu i u trenu se strasti raspale i svađa plane. Na temelju jednog jedinog komentara tako nastane prava drama. A tko ne uživa u malo nevine dramice?

Instagram Nikoline Pišek pravo je 'leglo' takvih komentara, a iako se glavna akterica na njih ne obazire, njene vjerne pratiteljice znaju užgati popularnu društvenu mrežu otrovnim strelicama i svađicama koje nastaju na temelju njih.

Ovoga puta objavila je naša 'fashionistica' uistinu otkačenu odjevnu kombinaciju. Iskidana traper suknja neobičnoga kroja i vrišteće žute lakirane patike mnogi su proglasili 'svjetskima' i pohvalili Nikolinin istančan ukus. No, jednoj se pratiteljici nije svidjela, pa je rekla da je Pišek 'daleko od svjetskoga stila i ulične mode Rima i Pariza', na što su se nadovezale ostale.

 

How to dress on sale and feel like a million dollars..?

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

'Ljubomora je gadna stvar. Kada već pljuješ i tvrdiš, prvo provjeri činjenice, ovako se samo ti blamiraš. Pljujući po drugima zapravo govoriš o sebi.', komentirala je druga.

'Nikad nisam ljubomorna bila, žena je bila ljepša bez plastike, obučena je lošije nego što bi mogla, a kao voditelj je poprilično slabasna', dokrajčila je poznatu voditeljicu izazvana pratiteljica.

Rasprava se nastavila, a iako je krenula ni iz čega, dovela je do brutalno otrovnih komentara. Ali, tako to biva na Instagramu, jedna stvar vuče drugu i prije nego što se okreneš, dočekaju te 'ubodi'. To očito zna i Nikolina, koja na komentare ne odgovara, a sudeći po njenomu stavu, čini se da ju uopće ne diraju.

Naslovnica Moda