Stil Moda

Ima se, može se

A zato je tako nabildan! Marko Grubnić otkrio najdjelotvorniji 'cardio' trening, ali za njega ipak treba biti dobro potkovan: koliko novaca naš stilist uopće ulaže u sebe?

Ima se, može se

Marko Grubnić voli šokirati javnost svojim provokativnim izdanjima, ali i čestim izjavama koje upućuju na to da naš stilist i nije baš najsvjesniji stanja u državi u kojoj živi.

Pojavio se mali Grubnić još davno s trnovom krunom na glavi, odjenuo je među prvima popularnu majicu s Gospom, voli pretjerivati s make-upom, ekstenzijama, a nedavno se pojavio i od glave do pete odjeven u tetovažu.

'Tanka je linija između ukusa i totalne gluposti!': Marko Grubnić osvanuo u tetovaži od glave do pete, reakcije su burne

No ništa što Marko odjene ili stavi na sebe ne može isprovocirati širu javnost kao njegove izjave. Kao da je potpuno nesvjestan trenutnoga stanja u državi, Grubnić se često hvali svojim skupim krpicama i golemom količinom novca kojega troši na uljepšavanje.

 

Just done with some cardio @balenciaga 😹😹😹😹😹

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Ovoga se puta na Instagramu pohvalio svojim 'omiljenim treningom', pa je nazvao šoping svojim 'dnevnim cardiom'. Dvije Balenciaga vrećice u rukama zasigurno uvelike premašuju dvije prosječne plaće u Hrvatskoj, ali to je očito nešto čime se modni uživljenik poput Grubnića bavi na dnevnoj bazi.

Nameće se, po tko zna koji put, pitanje o količini novaca koje stilist u sebe ulaže i kako uopće pokriva sve svoje eskapade. Ako mu je ovo cardio, a trčanje po luksuznim dućanima toliko milo, trebao bi biti iznimno dobro 'potkovan', čime se sigurno njegovi oduševljeni pratitelji i ne mogu baš pohvaliti.

 

And you, what would you do for #Love ?!? ✈️✈️✈️ #ByeByeZagreb 👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

Casual day in the City requires wearing a bit of @balmain. Just for a feel good moment... 😎

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Naslovnica Moda