Stil Moda

Zanimljivo izdanje

Usklađeni od glave do pete: ponosni Asanovići došli su podržati kćer na otvorenju, a svi su pričali o njihovoj odjevnoj kombinaciji

Zanimljivo izdanje

Anamarija Asanović ostvarila je svoj dugo priželjkivani cilj, pa je sinoć u društvu prijatelja i obitelji otvorila i prvi splitski butik. U centru grada, na Cankarevoj, okupili su se brojni poznati Splićani, a među njima su se, naravno, našli i Aljoša i Katarina Asanović.

Svi su komentirali modni odabir ponosnih mame i tate, a ni brat Antonio nije prošao ništa manje zapaženo. Svi troje su se, naime, pojavili u bijelome, a stylinge začinili zanimljivim detaljima.Aljoša je bijele traperice i majicu upotpunio crnim 'vansicama', a supruga mu je došla u nešto klasičnijem izdanju. Ona je, kao prava dama, uz bijelu haljinu obula i sandale s kamenčićima, a iz ruke nije ispuštala ni lepezu. Antonio je pak došao u bijeloj košulji, ali modre hlače 'spario' je s odjevnom kobinacijom svoje djevojke, Splićanke Silvije Kalinić.Zanimljivo je da se sama Anamarija pojavila u kontrastnoj, crnoj haljini vlastitoga potpisa.Vruća splitska večer zaista je zadavala posjetiteljima teškoće, ali otvorenje je proteklo u sasvim ležernoj i opuštenoj atmosferi.

Naslovnica Moda