Stil Ljepota

'Dobro ti stoji'

Ovo je jedina šminka koja joj treba: Rozga opalila 'selfie', a pratiteljicama poslala važnu poruku

'Dobro ti stoji'

U moru prešminkanih objava na društvenim mrežama, svaka nam fotografija 'au naturale' dođe kao osvježenje. Uzeti predah od nacrtanih obrva, umjetnih trepavica i žarkoga ruža ne samo da je poželjno, već i prijeko potrebno.

Iako se znamo zaprepastiti nad sposobnošću koje neke vizažistkinje imaju, pa proučavamo savršen 'smokey eye' kojim nas neke naše poznate dame počaste, ili uživamo u prešetavanju parfumerijama proučavajući najnovije proizvode na tržištu, ponekad je sve što nam treba - uzeti odmak i odmoriti od svega.

Samo bacite oko na zalihu make-upa koju ste u zadnjih nekoliko godina nakupile kod kuće i poslušajte savjet Jelene Rozge. 

'Osmijeh je najbolja šminka koju cura može staviti na sebe!', napisala je pjevačica na svome Instagramu uz objavu 'selfija' bez make-upa. Nećemo, naravno, sa sigurnošću to tvrditi, Jelena možda i ima nekih proizvoda na licu, ali njih je zaista malo, a unatoč tome izgleda sjajno.

 

A smile is the best makeup a girl could wear 😊 #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Njeni su pratitelji to potvrdili, komplimentirajući kako 'Jele' na objavljenoj fotografiji izgleda.

'Volim tvoj osmijeh, dobro ti stoji!', 'Jele, to je taj osmijeh! Predivan najlipši na svitu!', 'Najlipša si kad se smiješ', pisali su joj obožavatelji. 

Jelena zaista izgleda sjajno, a poruka koju je poslala pohvalna je. Što god činili u životu i kako god izgledali, osmijeh nikada nije naodmet. Možda je bolje ponekad smanjiti količinu make-upa i - nasmiješiti se.

Naslovnica Ljepota