Stil Ljepota

ŽRTVOVANJE ZA LJEPOTU

'Od te boje sam dobila rane na tjemenu!', 'Kosa mi je postala metla!': Ella Dvornik se iz Londona pohvalila novom frizurom i pokrenula prestrašna sjećanja

ŽRTVOVANJE ZA LJEPOTU

Ella Dvornik se pohvalila na Instagramu da je u Londonu napravila novu frizuru i dobila novu boju kose uz ststus "ice, ice baby", te instantno pokrenula svoje pratiteljice, koje su joj u manje od sat vremena uputile gotovo 30 tisuća lajkova i nebrojeno komentara.

Većina ih je bila totalno oduševljena Ellinom friškom bojom kose, primjetile su da nevjerojatno nalikuje na Kyle Jenner, te su silno željele znati koju boju točno koristi, no javio se i priličan broj djevojaka koje su doživjele jako loša iskustva pokušavajući dobiti "bijelu" ili "sivu" kosu.

"Keune je deff najjača boja kod nas i jedina me baš može izbijeliti, ali od nje sam doslovno znala imat rane po tjemenu. Btw bojam se uvijek sama, jer apsolutno ne postoji frizerski i cifra koju nisam dala i nikad nikad mi nisu uspjeli ujednačiti ili postići boju..." - ustvrdila je jedna pratiteljica.

"Priznaj da tu ima filtera i svega , ne vjerujem da je ovo realna boja. I jedva ćekam slike za 10-ak dana jer keune se uvijek ispere na narančasto. Evo baš me zanima :)" - pisala je druga.

 

 

Ice ice Baby ❄️ #whitehair #makeover #keune #snowwhite #lob #fashion #style #hairgoals @keune_hrvatska

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on


"Ja sam nedavno obojala kosu natrag na plavo, nekim schwartzkopf "polu-blajhom"... dobro je primilo, ali mi je spržilo cijelo tjeme, nisam kosu mogla ni počešljat, ni osušit ručnikom. Kaj je najgore, naudisala sam se tih kemikalija da me boljela glava, vrtjelo mi se...". - ispričala je svoju traumu treća. 

"Nikako ne mogu izbijeliti kosu, trebala bi ići više puta dok ne poćelavim skroz..." - zaključila je bolno četvrta, peta se pojadala da joj je kosa od "pobijeljivanja" postala metla.

Sudeći po broju ispisanih svjedočanstava, među Hrvaticama je "blondie" i dalje hit boja, ali i izvor stvarno nemilih tegoba.

No nije samo boja kose zaintrigirala djevojke, pomno su se analizirale i Elline usne, pa premda su jedne njihovu izrazitu punoću pripisale hormonima, mnoge su spominjale i hijaluron.

 

 

Naslovnica Ljepota