Stil Ljepota

A možda je i haljina...

Nekima djevojčica, neki joj 'pribotunali' da se smežurala: je li za Danijelu Martinović vrijeme stalo ili je ovom fotografijom potvrdila da je kao svi mi?

A možda je i haljina...

'Vječna djevojčica' naše estrade, sitna i 'smišna' Danijela Martinović kao da ne stari, ako je gledati po njenim pojavljivanjima u medijima. Uvijek nasmijana i vesela, ova minijaturna Splićanka oduševljava mnoge svojim mladim duhom, ali i izgledom.

Iako je već dobrano zagazila u četrdesete, pjevačica svakim svojim novim izdanjem potvđuje da su godine samo broj, a da se vedri duh ne može kupiti. Odjeću pak, Danijela i dalje 'nabavlja' na dječjim odjelima, skakuće po pozornici kao da nema sutra i 'vari' u intervjuima kao curica. Takav stav jednostavno privlači ljude oko nje, a nedavni pokušaji pretvaranja u vamp damu upravo su iz tog razloga dočekani sa zadrškom.

Ali i to je, nekako, Danijeli uspjelo, a kako i ne bi kada je iza nje stala prija Severina. Uspješna suradnja rezultirala je hitom koji se mnogima svidio, ali neki se još uvijek nisu navikli na promjenu.

Jedna od zadnjih objava na Instagramu donijela je našoj pjevačici iste takve, 'dvojne' komentare. Naučili smo davno da se o ukusima ne raspravlja, pa su se toga pristojno pridržali i Danijelini fanovi. Fotografiju u plavoj haljini neki tako vide kao pun pogodak, a nekima se nešto manje dopala. 

 

Ja sam spremna! #arena#petargrasoofficial #zauvijekzajedno #arileo #ledenko #kristinahosnjakmakeup #hair#matealescannails

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on


"Prelijepa djevojčica u savršenoj haljini", komentirali su neki, dok je drugima zasmetao jedan detalj na fotografiji.

"Malo smo se zgužvali ili smežurali ili je to do haljine, ok ste", primijetio je tako jedan pratitelj.

Odgovorom se nije zamarala, ali objavom je Danijela možda ipak ukazala da je baš poput svih nas, konačno! A možda je i do haljine...

Naslovnica Ljepota