Stil Ljepota

Teža i sretnija

'Debljanje mi je pomoglo da zavolim svoje tijelo': poznata manekenka iznenadila transformacijom, ali i nekim novim odlukama

Teža i sretnija

La'Tecia Thomas, profesionalna vizažistica, nedavno je na australskoj nacionalnoj televiziji progovorila o transformaciji koja joj je pomogla da konačno zavoli svoje tijelo. I ne, ne radi se o mršavljenju, ni 'utezanju'.

Ova prelijepa dvadesetšestogodišnjakinja otkrila je da i debljanje može značiti itekako pozitivan pomak, a otkad je postala plus size manekenka osjeća se sretnije i - zadovoljnije.
Od veličine S ova je manekenka došla do XL, a na dijete i iscrpljujuće vježbanje u potpunosti je zaboravila, prenosi Jutarnji.hr.


"Još uvijek vježbam, ali ne zamaram se brojkama i ne treniram tri sata dnevno svaki dan kao što sam nekad radila. Sada vodim uravnotežen život. Sretnija sam nego što sam bila...", ispričala je.

Iako je u potpunosti zadovoljna i sviđa joj se kako izgleda, svakodnevno se susreće s otrovnim komentarima na društvenim mrežama.

"Svako loše za neko dobro. Mnoge mlade djevojke mi se javljaju u dobi od 14 godina pa nadalje. Plaču mi i govore da im se svaki dan rugaju i ponižavaju ih. Sretni su što su me pronašli. Govore mi da sam pozitivna te da u meni vide uzor. To je nevjerojatno", rekla je La'Tecia.

"Ljudi misle da žene s oblinama ne vježbaju ili da se ne brinu o sebi, ali to nije točno. Mnoge djevojke u modnoj industriji su vrlo aktivne i normalno se hrane", izjavila je u želji da stane na kraj predrasudama.

"Radim za dvije agencije i tamo me vole ovakvu kakva jesam. Rekli su mi da ostanem takva", zaključila je.

 

Sneak peek at a new bikini try on haul 👙

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀La'Tecia (@lateciat) on

Naslovnica Ljepota