Stil Ljepota

REPREZENTATIVNE LJEPOTICE

Bez trunke šminke na licu Čiovka Marta Fernandes iznenadila na aerodromu, a mnogi su se pitali tko je atraktivna djevojka u društvu Mateja Mitrovića

REPREZENTATIVNE LJEPOTICE

Od svih putnika na izlaznom terminalu zagrebačke zračne luke danas su definitivno najviše pažnje izazvali hrvatski nogometni reprezentativci, koji su se slili u metropolu ususret nogometnom ogledu s Grčkom, koji ih očekuje u sklopu kvalifikacija za SP.

No znatno više nego li, primjerice, Ivana Perišića, Mateja Mitrovića ili Juniora Fernandesa, koje je naš fotoreporter snimio po dolasku u Zagreb, poglede su privlačile zanimljive žene u njihovom društvu.

"Plavokog" Fernandesa pratila je, s psićem u naručju, njegova atraktivna plavokosa supruga, Čiovka Marta Radić Fernandes. Budući smo Martu, ponajprije na društvenim mrežama, navikli vidjeti besprijekorno dotjeranu i apsolutno našminkanu, u ovom casual izdanju "djevojke iz susjedstva", gotovo bez trunke make upa, mnogima je bila, na prvu, gotovo neprepoznatljiva, ali svakako zanimljiva i, zapravo, simpatična.
 

 

Znatiželju je budila i lijepa djevojka snimljena s prijateljicom u društvu nogometaša Mateja Mitrovića...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota