Stil Ljepota

Plavuše u akciji

Seksi, znojne i utegnute: Ecija Ivušić i Fani Stipković podijelile fotografije svoga treninga, koja ga je po vama bolje odradila?

Plavuše u akciji

Za ljepotu se trpi, kažu naši stari, ali zaboravili su nam napomenuti da uz to ide i poprilična količina znoja. Treninzi u teretani zaludili su mnoge naše poznate dame, a lijepo oblikovano mišićavo tijelo novi je standard.

Cure su davno prestale bježati od utega, a pravi dokaz tomu je i naša 'odbjegla' voditeljica Fani Stipković. Iako je prije nekoliko godina zagrebačku adresu zamijenila onom u Barceloni, lijepa Fani zadržala je stare navike, pa i tamo redovito posjećuje teretanu. 

Da Fani itekako radi na sebi jasno je nakon posljednje fotografije koju je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Seksi i znojna, pohvalila se zavidnim mišićima, a utegnuta linija mnoge je impresionirala.


'Uspjeh je u svakodnevnoj rutini', napisala je uz objavu, a ako je fotografija samo primjer svakodnevnog treninga, onda je jedino što možemo reći - svaka čast.


Neke pripadnice ljepšeg spola odlučuju se pak za nešto laganiju verziju 'treninga', pa odabiru šetnjice i rekreaciju na otvorenom. Ecija Ivušić kao tajnu svoje tanašne figure navodi svakodnevno hodanje, a kondiciju održava i trčanjem. Utegla se u tajice i zauzela pozu pokazujući svoje nove ekstenzije, pa je 'outfitom' oduševila obožavatelje.

"Nisi se pošteno ni oznojila koliko se moze vidjeti...", prigovorio joj je ipak jedan pratitelj.

 

Workout afternoon 🏃🏼‍♀️💙 #running #lakeside #workoutmotivation #feelslikesummer

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

🍎🌊 #seatherapy #happysaturday

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Naslovnica Ljepota