Stil Ljepota

'Tajna skrivena'

'Kako je krenulo, bit ćeš najljepša Hrvatica': transformacija Sandre Perković zaintrigirala pratiteljice pa su pitanja 'navrnula' sa svih strana

'Tajna skrivena'

'Koja je vaša tajna?', pitanje je upućeno Sandri Perković sa raznoraznih strana. Bilo da se u medijima hvali njen novi izgled ili je riječ o objavi na Instagramu, upiti o transformaciji samo naviru, jer nitko se ne može načuditi pustim promjenama koje se događaju naočigled budnih pratitelja.

"Sandra, koja je tajna vaše linije, podijelite s nacijom!", upitala ju je jedna pratiteljica nakon posljednje objave.

Sandra pak mudro šuti, a svoju 'tajnu' još uvijek krije od obožavatelja. Utegnuta i vidno mršavija, promijenila je i stil i način šminkanja, pa ju sve češće viđamo u 'natural' izdanju. Malo pudera, sjajila i maskare sve je što joj treba, ali za izlaske se ipak malo više potrudi.

Objavila je tako fotografiju koja je ovoga puta oborila sve rekorde. I komentiranosti i komplimenata ne manjka, a krenule su i usporedbe s nekim slavnim facama. Fanovi Perkovićku uspoređuju s jednom od sestara Kardashian, Khloe, a sličnost koja je već i prije spominjana ovoga puta stvarno je došla do izražaja.


Predivna Sandra oduševila je besprijekornim make-upom i pobrala masu komplimenata.

'Kako je krenulo, bit ćeš najljepša Hrvatica', zaključili su fanovi.

'Iz dana u dan sve ljepša', 'Lipa si lipa, Sandrice', dodali su.

Naslovnica Ljepota