Stil Ljepota

'Autentična'

Antonija podijelila fotografiju kakvu bi se malo koja žena usudila objaviti, pa zabrinula fanove: 'Šta ti se dogodilo?'

'Autentična'

Iako je 'no make-up' trend nekako uspio zaživjeti na Instagramu, mnoge ga naše dame prakticiraju na sebi svojstven način pa ipak malko dotjeraju fotografiju da izgleda bolje i svježije.

Da ne govorimo o sitnim varkama poput korektora za podočnjake, malo sjaja na usnama, iscrtanim obrvama i mnogim drugim 'ženskim tajnama' kojima pripadnice ljepšeg spola 'mažu oči' ostatku populacije.

Antonija Blaće pak, nije jedna od onih koja se srami podijeliti s pratiteljima i svoja najprirodnija izdanja. Čini se da se ne opterećuje mnogo sitnim nesavršenostima, pa često na njenome Instagramu možemo vidjeti njena prirodna izdanja, bez trunke šminke.

No, ovoga puta objavila je Antonija fotografiju izbliza, koja naglašava sve njene nedostatke. Nenamještena i prirodna, ali i ozbiljna, poručila je kako uživa u suncu. 

 

Sunny day 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Njene su pratiteljice oduševljene iskrenošću poznate voditeljice, koja se s vremena na vrijeme potrudi pokazati što se u stvari nalazi ispod teške televizijske šminke i poze za kamere. Malo koja žena bi se usudila podijeliti ovako detaljan prikaz svih nedostataka, ali ozbiljni izraz lica ipak je zbunio neke. 

"Šta ti se dogodilo, Antonija?", u čudu je upitala jedna pratiteljica, zabrinuta ozbiljnošću 'situacije'.

Naslovnica Ljepota