Stil Ljepota

Nove prijateljice

Ovo su najljepše mame u Dalmaciji: šibenska nevista i Splićanka pomele konkurenciju, a osim ljepotom 'rasturile' su i posebnim talentima

Nove prijateljice

Makar Jelena Živković nije izabrana na najljepšem trgu na svijetu, kako Šibenčani zovu prostor između katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice, nitko joj ne može oteti titulu najljepše mame Hrvatske!

Šibenka Jelena slavila je u glavnoj kategoriji natjecanja Miss mama, priredbe koja se drugu godinu zaredom održala u Šibeniku. No, ovaj put na daskama šibenskog kazališta. Razlog je bila nepovoljna vremenska prognoza. Organizatori predvođeni Majom Gnjidić, Šibenčankom s talijanskom adresom, očito su pogodili s premještanjem izbora na daske kazališta, jer se kiša sručila na Krešimirov grad upravo kad su se ljepotice predstavljale publici.Žiri izbora Miss mama, na čelu sa šibenskim gradonačelnikom Željkom Burićem, a za koji je netko u publici zgodno primijetio da je bio brojniji od natjecateljica, zapravo je bio očaran šibenskom nevistom. Rođena Zagrepčanka Jelena Živković u Šibenik je stigla preko Poreča zbog odbojke. No, onda se zaljubila, postala majka dvoje djece, a sada i nova šibenska misica!

– Nakon pobjede su mi se tresle ruke i noge od euforije! Ovo mi je bio prvi put u životu da sam hodala pistom i okušala se na jednom ovakvom natjecanju. Sve mi je bilo kao u filmu. Lijepo je osjetiti glamur izbora ljepote. Nisam nimalo pogriješila što sam se prijavila. Iako me, priznat ću, nije trebalo puno nagovarati na to – govorila nam je simpatična Jelena, koja žiri i publiku nije osvojila samo licem i stasom, nego i svojim talentom.

Torta i papirnata instalacija

U svojoj je talent-točki lijepa plavuša predstavila tortu, koju sama izrađuje, te instalaciju napravljenu isključivo od papira, koja je predstavljala poruku "love" (ljubav).

Natjecateljice su u šibenskom kazalištu pjevale, plesale, prezentirale običaje svoga kraja, razvlačile tijesto...

Pobjednica "dijamantne" kategorije Diana Vitanović Martić publici je predstavila znanje u borilačkim vještinama i svoje znanje vježbanja. Sasvim logično, ako se zna da je ta lijepa dama iz Splita vlasnica teretane i fitness-trenerica. Diani je pobjeda donijela velike suze radosnice.Nove prijateljice

– Inače sam vrlo emotivna osoba. A kad sam vidjela reakciju publike, pljesak, supruga i djecu, nisam ih mogla suspregnuti. Sretna sam što sam bila dio ovog izbora, prije svega, jer sam dobila nove prijateljice. Uživala sam u druženju s ovim mladim damama – kazivala nam je Diana Vitanović Martić, koja se u mladosti bavila manekenstvom, no nikad, kao ni druga pobjednica Jelena Živković, nije sudjelovala na izborima ljepote.

Na ovogodišnjem je izboru Miss mama nastupilo ukupno trinaest dama. Među njima i Ivana Škugor, supruga popularnog pjevača Marka. No, ona se, za razliku od supruga, koji je slavio na "Dalmatinskoj šansoni", nije domogla nagrade.
U programu su sudjelovale mlade šibenske manekenke koje su nosile kreacije poznatih butika. U glazbenom su dijelu publiku zabavili nadareni Tomislav Šanić i vječni mladić hrvatske glazbene scene Ivo Pattiera, koji je očito guštao u svom nastupu, pa se činilo da ga samo puškom možeš otjerati s pozornice!


POBJEDNICE
Najljepša mama: Jelena Živković
Najljepša mama u "dijamantnoj" kategoriji: Diana Vitanović Martić
Miss osobnosti: Kristina Sabljak
Miss simpatičnosti: Mirjana Brezak
Miss elegancije: Marina Grgas
Miss fashion: Dajana Zeko
Miss fotogeničnosti: Ana Simonović
Miss glamur: Ksenija Pehar

 

Naslovnica Ljepota