Stil Ljepota

Raskrinkane

Utegnuta tijela i oble guze? Kada vidite kako ova seksi blogerica stvarno izgleda, shvatit ćete da je Instagram totalna prevara

Raskrinkane

Blogerica Sara Puhto doista je rijetkost u svijetu Instagrama. Dok se ostale dame trude prikazati u najboljem svjetlu, pa često zamaskiraju realnost seksi pozama i dobrim osvjetljenjem, ova fitness blogerica nastoji pokazati upravo suprotno.

Sara se svakodnevno na svome Instagram profilu trudi pokazati ženama kako je većina objava zapravo potpuna laž. Zato objavljuje vlastite fotografije u različitim pozama samo kako bi pokazala što pravilan kut snimanja može učiniti za naš izgled. Isto tako uvlačenje stomaka i izbacivanje guze ne znače uvijek da pred sobom imamo stvarnu sliku, već samo privid utegnutoga tijela.

"Samo želim da se ljudi ne osjećaju loše kada vide kako netko drugi izgleda. Znam to jer sam se prije i sama tako osjećala. Htjela sam imati obline i uži struk poput svih koje viđate ovih dana na društvenim mrežama. Ali blesavo je to željeti. Treba mi 30 sekundi da fotošopiram svoje tijelo u nekoj aplikaciji, dok netko zbog toga može cijeli život mrziti svoj izgled", iskreno je rekla Sara u jednoj svojoj objavi.

U eri photoshopa doista treba promisliti dvaput prije nego zaključimo kako netko dobro izgleda. I sami znamo da je prezentacija pola posla, a ono što preostaje možda i nije tako zamamno kako nam se čini.

 

Objavu dijeli Sara Puhto (@saggysara)

 

Objavu dijeli Sara Puhto (@saggysara)

 

Objavu dijeli Sara Puhto (@saggysara)

 

Objavu dijeli Sara Puhto (@saggysara)

 

Objavu dijeli Sara Puhto (@saggysara)

Naslovnica Ljepota