Stil Ljepota

Nevjerojatne transformacije

Zaboravite na gladovanje: ove fotografije dokazat će vam da za utegnuto i seksi tijelo ponekad treba nabaciti koji kilogram

Nevjerojatne transformacije

Iako brojni nutricionisti naglašavaju kako je težina samo broj i kako ono što vidite da vaga pokazuje nikada ne biste trebali uzimati zdravo za gotovo, mnogi od nas osjećaju se 'mirnije' kada izgube koje kilo.

No, ono što mnogi ne znaju je da su mišići zapravo teži od sala, pa se i s nekoliko kilograma više može izgledati bolje i utegnutije. Veća količina mišićne mase, osim što izgleda bolje, mnogo je zdravija za vaše tijelo. Dakle, čak i ako uočte da se broj na vagi povećava, a vi vježbate i hranite se zdravo, budite mirni. Redovitom tjelovježbom razvijaju se mišići, izgleda se bolje, ali i povećava se broj na vagi što mnoge zna zbuniti.

Uz tjelesnu aktivnost ne smije se zaboraviti i na pravilnu prehranu, a ono što mnogi zanemaruju je i dovoljna količina hrane. Izgladnjivanje nikada nije nikome donijelo figuru iz snova, pa se potrudite da unosite dovoljnu količinu nutrijenata u organizam, te bazirajte vašu prehranu na obrocima punima proteina.

Da ne ulazimo u raspravu o društvenim normama i nametanju istih, jer smo se o tome valjda već dovoljno naslušali, poslužit ćemo se fotografijama. Slika ionako vrijedi tisuću riječi, a ovi će vam pojedinci pokazati kako nije uvijek 'manje više'.

 

A post shared by SHAPE.pl (@shape.pl) on

 

A post shared by Tiernan Lanning (@t_lann25) on

Poznata blogerica na desnoj fotografiji ima šest kilograma više nego na lijevoj.

 

A post shared by ʀᴏsᴀ 🐨 (@koalalifts) on

Plesačica s fotografije nakon što je nabacila čak deset kilograma.

Naslovnica Ljepota