Stil Ljepota

Proslavila 45. rođendan

Sofia Vergara otkrila tajnu savršenog izgleda: vatrena Kolumbijka izbjegava jednu jedinu namirnicu, a zahvaljujući tome izgleda zaista fenomenalno

Proslavila 45. rođendan

Iako je u ponedjeljak proslavila 45. rođendan, svi koji je obožavaju, slažu se da je sa spomenutom brojkom nikad ne bi povezali. Sofia Vergarauspješna je glumica, majka 24-godišnjeg sina Manola i u sretnom je braku s glumcem Joeom Manganiellom, piše 100 posto.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

No život je nije mazio.

Prvi put se udala za srednjoškolsku ljubav, Joea Gonzaleza, kad je imala samo 18 godina, a s njim je dobila i jedinog sina. Rastali su se ubrzo nakon što su postali roditelji. Prije 16 godina operirala je rak štitnjače, a nakon operacije potpuno se oporavila. Prije braka s Manganiellom, godinama je bila u vezi i zaručena za Nicholasa Loeba, no 2014. par je vezu okončao.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Život joj se promijenio nakon što je upoznala današnjeg supruga, a to ni ne skriva. Manganiello joj je sve najbolje zaželio i uz romantičnu poruku na Instagramu.


- Sretan rođendan ljubavi moja. Ti si moj život - napisao joj je.

Sofia i u 46. godini izgleda bolje od puno mlađih kolegica zbog čega ne silazi s lista najljepših žena na svijetu. Kao rezultat besprijekornog izgleda ističe da redovito vježba iako joj to nije najomiljenija aktivnost, a zdravo se i hrani, no ne odriče se slatkog i brze hrane.

Jedina namirnica koju izbjegava je sol.

Inače, Sofia se proslavila nakon što ju je agent otkrio na plaži kad je imala 17 godina nakon čega je snimila reklamu za Pepsi. Uslijedila je uloga voditeljice u emisiji 'Fuera De serie' gdje se najčešće pojavljivala u mini bikinijima. Uslijedilo je preseljenje u Miami, a onda su uslijedile i glumačke ponude.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Glumila je u niz televizijskih filmova i serija, a pravu je slavu stekla ulogom u 'Modernoj obitelji' gdje je utjelovila lik Glorije Delgado-Pritchett, a za spomenutu ulogu osvojila je četiri nominacije za Zlatni globus i Emmy.

Piše 100 posto.

Naslovnica Ljepota