Stil Ljepota

PRISTAJE SVIMA

Jesenski hit: vino na usnama u čak deset nijansi

PRISTAJE SVIMA

Super taman ruž i ove će sezone biti pravi make up hit, a stručnjaci kažu kako je možda ipak najbolje posegnuti za bojom vina, koja, budući da je dostupna u stotinu nijansi, pristaje doslovno svima, bez obzira na boju kože.

Budite spremni da ruž treba pažljivo nanijeti, ali i da će vam cijelo lice dobiti neku novu, umjetničku dimenziju. Naravno, boju vina treba znati modno nositi, a evo našeg jesenskog odabira.

1. Čokoladne nijanse
Boja vina izvrsno se ljubi s čokoladnim nijansama pa ne čudi što nas je Yves Saint Laurent Rouge pur Couture in Pure Virgin osvojio na prvi pogled.

2. Ljubičasto podne
Malo završnog sjaja, s blagom ljubičastom nijansom, izvrsno dođe i u tmurnim jesenskim danima, pa za izvrstan dnevni look svakako preporučujemo Tom Ford Ultra rich Lip Colour in Purple Noon.

3. Boja vina s okusom peperminta
S nježnom teksturom balzama i uljem peperminta koje u svakom trenu daje osjećaj svježine na usnama ovaj će ruž vrlo brzo pridobiti modnu publiku. Stila Nude Interlude Color Balm Lipstick dobra je investicija.

4. Višefunkcionalna krema
Vamp look još uvijek je in, a prednost ovog proizvoda svakako je multifunkcionalnost. Osim što služi kao ruž, možete ga koristiti kao sjenilo, ali i rumenilo. Prava stvar za one nešto tamnijeg tena, zar ne?

5. Scarlet mat efekt
One koje žele intenzivnu boju na usnama svakako će posegnuti za ružem koji ima mat efekt. Mali savjet - odaberite onaj s vitaminom e, pa zasigurno neće isušiti usne.

6. Nježni dodir vina na usnama
Onima koji vole nešto lakšu šminku i prirodniji izgled, preporučili bismo lagani ruž u boji vina koji daje tek maleni touch prirodnoj nijansi, a koristiti se može i kao završni sloj kod jače šminke. Svakako je plus ako sadrži hranjivi maslac koji će njegovati usne pri nižim temperaturama.

7. Spas iz drogerija
Loreal colour Rich Lipstick in Raisin Raptura promijenit će sve negativno što ste mislili o kupovanju šminke u drogerijama u pozitivne vibracije. Nijansa je divna, zagasita baš onoliko koliko treba biti, a zlata vrijedi i činjenica da dugo stoji na usnama.

8. Stari Hollywood
Ovaj ruž prije svega podrazumijeva onu neodoljivu nijansu koja podsjeća na zlatne godine Hollywooda, zagasito crvena, nježno pomiješana s bojom vina. Izvrstan odabir za sve koji žele zablistati u glamuroznijem izdanju.

9. Tamna nijansa
Tamniji tonovi pravi su izbor za one s tamnijim tenom. Pri kupnji svakako vodite računa da preplanulost kože neće još dugo trajati.

10. Svijetla nijansa
Za sve one koji imaju svjetliji ten, takva bi trebala biti i boja vina, s naglašenijom crvenom nijansom. Izvrsno pristaje plavušama i brinetama. Zato, toplo preporučujemo MAC-ov Lipstick in Diva Antics.

Naslovnica Ljepota