Stil Kvadrat po mom

ljetna oaza

U ovoj je kući s Dinom i Ellom proživjela najljepše dane i ne može se od nje odlijepiti: Danijela otkrila kako izgleda njezin raj na Braču

ljetna oaza

"Dobro jutro, ekipa.... Idem u grad, čitaj: Supetar. Kiša je pa sam si dala truda da se našminkam, ovo je možda 3 put u cijeloj ljetnoj sezoni..." - obavijestila je svoje brojne pratitelje Danijela Dvornik, koja se još ne može odlijepiti od svoje ljetne oaze i svog osobnog raja, kuće u Sutivanu.

Ondje je sa svojom familijom, Dinom i Ellom, proživjela brojne nezaboravne godine, na istom mjestu i dalje pronalazi spokoj, mir, užitak, a tome svjedoči i interijer sutivanske kuće, kao i njezin dvor.

'Treba imati dušu, toplinu i slatkoću...'

U moru prostora opremljenog "bijelom bojom visokog sjaja i ikeom", kuća Dvornikovih u Sutivanu svjedoči život svih generacija u njoj, a zahvaljujući Danijelinim uvijek uspješnim "ugođajnim" intervencijama, uistinu se doima pravim toplim domom. 

Svjedoče tome i oduševljene reakcije Danijelinih pratiteljica, koje su posljednju objavljenu fotografiju ispratile komentarima: "Divna atmosfera", "Predivno, svaka vam čast..."

I sama Danijela na ovu je temu ustvrdila: "Volim Sutivan, svoju kućicu, svoju terasu....i moj krevet. Žrtvovala bi skupe cipele za komad namještaja bez razmišljanja, jer nema veće sreće od ugodnosti vlastitog doma. Moj dom, to sam ja! Ne treba biti veliko, ali treba imati dušu, toplinu i slatkoću..."

 

 

Uživam još malo u ljetu. Ne dam ga! #summernights #goodmusic#terrace #romanticlight #women50

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

 

Naslovnica Kvadrat po mom