Poznat vam je vjerojatno onaj osjećaj kad otvorite hladnjak, a on - poluprazan. Vi gladni, prije neki dan ste bili "u spizi", pa kako nema ništa "konkretno"..?
Sklepati ručak s malo sastojaka, a da je ukusan i hranjiv nije lako. U takvim trenutcima najčešće posežemo za "manistrom" - tjestenina na razne načine spremi se brzo, ne trebate se prekuhavati nad štednjakom, a uz to je i ukusna. Evo nekoliko prijedloga...
1. recept - Jednostavnije ne može
- 2 žličice maslinovog ulja
- pola crvenog luka (kapule)
- chili u prahu
- jedan režanj češnjaka
- pelate/ pasate
- pola vrećice tjestenine (penete)
Jednostavnije ne može: nasjeckajte kapulu i češnjak sitno, "zažutite" na maslinovom ulju i dodajte začine po želji - uz sol i papar predlažemo i chili u prahu. Dodajte pasate ili pelate (i...
StoryEditorOCM
HranaJoš i ukusno
Frižider prazan, a ni vama se ne da znojiti nad štednjakom? Sklepajte brzinski ručak od sastojaka koje imate kod kuće, evo četiri recepta
11. kolovoza 2018. - 19:34
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?