StoryEditorOCM
Hranašećer za kraj

Čokoladni mousse ili aromatični zabaglione kao savršen desert uz božićni ručak

Piše PSD.
22. prosinca 2014. - 16:04
Božić je pred vratima, no mnogi od vas sigurno su još uvijek u potrazi za receptima kojima će očarati svoje goste na svečanom ručku ili večeri.

Ako ste među onima koji su već osmislili čitav meni i fali vam samo jednostavan recept za desert koji će se idealno ukopiti na raskošnu trpezu, donosimo dva slatka prijedloga za ukusne kreme koje će sjajno zaokružiti vaš blagdanski meni, a ustupili su nam ih gastro majstori iz dubrovačkog restorana Porat.

Zabaglione krema s rakijom od smokve

sastojci:


- 3 žumanjka
- 3 žlice vanilin šećera
- 125 ml prosseca
- 150 ml tučenog vrhnja
- 150 ml prošeka

priprema:

Izrežite ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 13:02