StoryEditorOCM
Hranagastronomadi

Totalno gastrootkačenje: Splićani u čuvenoj 'Nomi' guštali u - dehidriranim mravima

Piše PSD.
27. studenog 2014. - 13:31
Ima gastronomada iz cijelog svijeta koji na mjesto za stolom u “Nomi” čekaju i po šest mjeseci. A ima i onih kojima se rezervacija u glasovitom kopenhaškom restoranu, već nekoliko godina najboljem na svijetu, odobri za tri dana. Ta je čast pripala kvartetu iz splitskog restorana “Paradigma” – Mladenu Livaji, restoran manageru, sommelieru Roku Bekavcu, šefu kuhinje Anti Udovičiću i sušefu Aleksandru Kajtaziju.

Sve odreda mladoj ekipi maksimalne starosti do 30 godina, koja je svojim originalnim zahtjevom za večerom u bivšem kopenhaškom lučkom skladištu očito oduševila vlasnika, chefa Renea Redžepija.

Došli s darovima

U svakom slučaju, kao pravi gosti nisu došli praznih ruku. Osim kartona sa šest boca orange vina naših vrhunskih vinara, donijeli su i nešto posve or...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:54