StoryEditorOCM
Hranagastromanifestacija

Okusi Mediteran! Riblji filet iz Elizejske palače u listu blitve

Piše PSD.
30. svibnja 2014. - 11:51
Prvu simboličnu ciglu u buduću šibensku kuću Mediterana jučer je postavio poznati francuski chef Olivier Grouard, čije je gostovanje u Turističko-ugostiteljskoj školi bio prvi u nizu događaja trodnevne manifestacije Okusi Mediteran!, koju je osmislila Ingrid Badurina Danielsson, bivša novinarka, danas posvećena promoviranju mediteranske prehrane i organizaciji gastronomskih i vinskih festivala.

Kao što je u Zagreb prije tri godine smjestila Wine Gournment Weekend, tako je Šibeniku namijenila manifestaciju Okusi Mediteran!, s namjerom da Šibenik, koji se sve više otkriva Hrvatskoj i svijetu, uistinu postane središte Mediterana gdje će se u jedinstvenom spoju turizma i gastronomije promovirati ovdašnja nematerijalna baština.



Znanstveni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:53