StoryEditorOCM
Više od sportaništa bez supruge

Vida se u oproštaju posebno zahvalio njoj: nizala je uspjehe na pistama, ima diplomu, a estetske zahvate ne poriče

Piše Sport SD
21. srpnja 2024. - 13:18
Umag. 16. lipnja 2017. godine. Vida i Ivana su se vjenčali u crkvi Uznešenja Blažene Djevice Marije.Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Domagoj Vida oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije. No, kako je i sam rekao u oproštajnom pismu... jednom Vatreni, zauvijek Vatreni!

Zahvalio se svim izbornicima, "tetki" Ivi, trenerima u stožeru, liječnicima, fizijima, roditeljima i igračima s kojima je dijelio svlačionicu. Međutim, posebno "hvala" je rekao supruzi i sinu:

- I stoga najvažnija zahvala ide mojoj supruzi Ivani i sinu Davidu koji su mi najveća podrška, utjeha i oslonac, a koji su puno ovog "reprezentativnog vremena" proveli bez mene. Sretan sam što sam najljepše trenutke mogao dijeliti s njima i radujem se dodatnom vremenu koje ćemo sada provesti zajedno - između ostalog, stoji u emotivnoj objavi Domagoja Vide.

image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Tko je Ivana Vida?

Nju je hrvatska javnost prvi put upoznala 2014. godine kad je, tada još pod djevojačkim prezimenom Gugić, postala Miss Dalmacije. Metkovka je nekoliko mjeseci kasnije postala i Kraljica Hrvatske, a neposredno nakon toga priznala je da je u vezi s Domagojem Vidom. Otkrila je tada da su "nikad sretniji i jako zaljubljeni" te da održavaju vezu na daljinu jer je on tada igrao za Dinamo Kijev.

Upoznali su se u noćnom klubu, a Vida je tada plavokosu Ivanu osvojio svojom iskrenošću. Početkom rujna 2015. ona i Domagoj dočekali su sina Davida. Ponosni otac prisustvovao je porođaju.

U lipnju 2017. godine vjenčali su se u crkvi Uznesenja Marijina u Umagu. Mladenka je blistala u vjenčanici sirena kroja s dugim velom, a na vjenčanje ju je dopratio otac. Do crkve se dovezla u limuzini, a pratile su je djeveruše.

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva i njenog pojavljivanja na Instagramu, supruga nogometaša počela je privlačiti veću pozornost javnosti. Trenutno je prati 130.000 ljudi, a svako malo svojim objavama izazove rasprave.

Slavonska lola, miljenik navijača i dokapetan Vatrenih, oprostio se od reprezentacije, evo njegove emotivne poruke

Operirala je - ‘svašta‘

Najprije je fanovima poručila da zavrnu rukave i počnu raditi jer i njen muž krvavo zarađuje, potom je objavila adresu pratiteljice koja je komentirala izgled njenog muža, a na kraju je narodu dala da anketom odluči žele li da svojoj spremačici da otkaz zbog uništenog džempera od 3500 kuna. Svoju ljubav prema markiranim krpicama nije skrivala ni prije "afere džemper". 

No, ono što također ne poriče su estetski zahvati. Naime, Ivana se od prvog susreta s Domagojom jako promijenila. Osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim operacijama. Eto, "tko prizna, pola mu se prašta".

Kada su je jednom pratitelji na Instagramu pitali što je točno operirala, samo je kratko odgovorila - svašta. Tom je prigodom otkrila i da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Poznato je i da od stranih jezika tečno govori engleski i ruski, a opušta je kuhanje. 

image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image
Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 10:24