StoryEditorOCM
Više od sportavELIKI BORAC

Mali Franjo je nakon uspješne transplantacije pluća pušten iz bolnice! Javio mu se i Marko Livaja, evo što mu je rekao

Piše Sport SD
2. ožujka 2023. - 23:04

Nakon uspješne transplantacije pluća 13-godišnji dječak Franjo pušten je iz bolnice na rehabilitaciju u toplice. On je prvo dijete u Hrvatskoj kojem su transplantirana pluća. Jednu želju su mu već ispunili liječnici s KBC-a Zagreb, koji su zaslužni za ovaj veliki uspjeh, a drugu ćemo pokušati ispuniti mi. Franjo je strastveni navijač Hajduka i želi upoznati Marka Livaju, piše Danas.hr

Trinaesti rođendan Franjo je proslavio u bolnici. I napustio je nakon gotovo godinu dana.

Presretno, što da kažem. Kad su došla pluća bila mi je to velika sreća i pao mi je veliki kamen sa srca. Jako sam sretna, moj se Franjo dobro oporavlja. I evo došli smo do tog trenutka da idemo na rehabilitaciju. Sretan je i on i mi svi - govori Franjina majka Vesna Kalfić.

U bolnici ga je i nekoliko dana prije rođendana posjetio Dominik Livaković. Dok je čekao transplantaciju pratio je reprezentaciju u Katru.

To je za njega bio pojam. Tada smo bili na intenzivnoj i tada smo gledali na laptop. Nije bilo televizije i bio je jako sretan stvarno. Tada smo mu kupili dres od Livaje i da mu malo podignemo moral, jer on to gleda i prati - govori majka Vesna.

Uz onu glavnu - da ozdravi, maleni Hajdukovac još jednu želju ima - upoznati Marka Livaju. Pa smo mu se javili, a on Franji poslao poruku.

Franjo, ti si veliki borac. Drži se i sretno - kazao je nogometaš Hajduka Marko Livaja.

A moglo bi biti prilike i za upoznavanje. Livaja poručuje da bi svi rado upoznali hrabrog borca, javlja Danas.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 10:49