StoryEditor
Tenis‘hvala za borbu‘

Vučić ugostio Đokovića, srpski tenisač poslao znakovitu poruku: ‘U sljedećih 7 do 10 dana ću progovoriti o onome što se događalo u Australiji‘

Piše PSD
3. veljače 2022. - 11:38

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ugostio Novaka Đokovića u zgradi "Generalnog sekretarijata predsjednika Republike".

"Primio sam sve velike državnike, Putina puno puta, ali ovako nešto dugo nisam vidio. Došao je netko puno veći od nas i želim mu reći veliko hvala što je danas ovdje. Predstavljate našu zemlju na najvećoj sceni i hvala vam za veliku borbu u Australiji", rekao je Vučić Đokoviću pa nastavio:

"Novak i ja smo se čuli odmah prvog jutra i rekao sam mu: 'Vraćaj se nazad. Što ćeš tamo, dođi u Srbiju'. Ali on je pokazao koliko se želi pokazati na sportskom planu. Kada je Medvedev rekao da su ubili dječaka u njemu, neki su pokušali ubiti srce dječaka i djevojčica u ovoj zemlji. Svi se nadamo da ćete prestići Nadala i Federera".

Zatim je riječ uzeo Đoković.

"Zahvaljujem se na dobrodošlici. Želio sam se vidjeti s vama kao građanin Srbije, da vam se zahvalim na podršci, kao i svim institucijama za vrijeme nemilih događaja u Australiji. Iako sam bio sam u pritvoru, nisam se osjećao usamljeno, imao sam podršku obitelji, prijatelja i cijelog srpskog naroda. Puno dobronamjernih ljudi iz cijelog svijeta pokušavalo mi je olakšati boravak u Australiji. Niste imali obavezu pružiti mi podršku, ali želim da znate da osjećam veliku zahvalnost što ste se zauzeli za mene. Dugo ću to pamtiti i moja veza i odnos prema srpskom narodu jača iz dana u dan.", kazao je srpski tenisač te za kraj poručio nešto znakovito:

"Molim za strpljenje, u sljedećih sedam do 10 dana ću se obratiti detaljnije o svemu onome što se događalo u Australiji."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2022 06:30