StoryEditorOCM
Tenis‘opleli‘ po srbinu

‘Ponaša se kao nakaradni tinejdžer‘: Žestok napad na Đokovića nakon novog vrijeđanja Ivaniševića

Piše SN
20. svibnja 2023. - 16:01

Škotski The Herald s odmakom od nekoliko dana stao je u obranu britanskog reketa broj 1 Camerona Norrieja tako što je žestoko napao Novaka Đokovića. Izravan povod je bila situacija na njihovom meču četvrtfinala ATP turnira u Rimu gdje je Norrie lopticom pogodio Đokovića u nogu nakon što mu je srpski tenisač okrenuo leđa, ali i ponašanje srpskog tenisača tijekom godina, pišu Sportske novosti.

"Postoji li smješniji način trošenja vremena od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za novinare nakon meča", počinje s pitanjem tekst u The Heraldu te nastavlja:

"Govorio je o Camu Norrieju i svemu što je loše u vezi s britanskim brojem 1, a možda je jednako lako govorio o sebi".

Đoković se, tvrdi se u tekstu, nakon tog spornog događaja ponašao kao "nakaradni tinejdžer".

"To je izazvalo salvu predvidljivih kritika usmjerenih prema Norrieju na društvenim mrežama. Internet je takav, naravno, ali je također prilično dobar za vođenje evidencije o svakom trenutku kada licemjerje zahtjeva prozivanje. I, čovječe, je li Novak Đoković pokazao poprilično licemjerja proteklih godina? Kritizirali su ga zbog uzimanja medicinskog timeouta u finalu Australian Opena 2020. protiv Dominica Thiema baš u trenutku kada se činilo da će Austrijanac preuzeti kontrolu nad mečom. Zatim se Stan Wawrinka požalio sucu na duljinu pauze koju je Đoković uzeo usred finala US Opena 2016... A možda da je dobro iskoristio stanku ne bi izgubio svoj zadnji meč u Rimu od Holgera Runea i imao još jedan vatreni okršaj u kojem je uputio niz psovki svom treneru Goranu Ivaniševiću", navodi se u ovoj žestokoj prozivci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:06