StoryEditor
Teniswta makarska

Olga Danilović s turnira ispratila prvu nositeljicu: ‘Stvarno je lijepo ovdje, uživam i vidi se to na mojim rezultatima‘

3. lipnja 2022. - 07:48

U drugom je kolu WTA turnira u Makarskoj ispala prva nositeljica, Ruskinja Varvara Gračeva. U dva seta sa 6:4, 6:3 bolja je od 71. igračice svijeta bila Srpkinja Olga Danilović.

 - Kad se igra protiv prvog nositelja trebaš igrati svoj najbolji tenis. Nije ovo bila moja najbolja igra, ali dovoljno dobra da pobijedim u ovim paklenim uvjetima. Ali lijepo je ovdje, izgleda da mi se ostaje još malo - nasmijala se zadovoljna Olga. Ljeto je doista došlo. Nakon nekoliko “sumnjivih” dana sada jse probila ona prava žega.

 - Probilo je i meni mozak. Šalim se. Stvarno je lijepo ovdje, uživam i vidi se to na mojim rezultatima - rekla je Danilović.

Srpska je tenisačica svoj prvi WTA turnir osvojila u Moskvi 2018. godine pobijedivši tada Anastaziju Potapovu. Obje su igračice sada tu, u Makarskoj. Može li Olga do nove titule?

- Vidjet ćemo, ne znam. Toliko sam usredotočena na meč koji igram da ne znam ni u kojem sam dijelu ždrijeba niti išta drugo. Idem sada malo u more i to je to.

Talijaka Elisabetta Cocciaretto bila je bolja od Austrijanke Grabher sa 6:4, 7:5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. kolovoz 2022 22:35