StoryEditorOCM
Tenisa di je on?

Je li puklo bratstvo? Novak Đoković uhvaćen na treningu u Beogradu, ali svi se pitaju što je s Goranom Ivaniševićem...

Piše Sport SD
26. ožujka 2024. - 16:09

Novak Đoković se vratio u Beograd. Još uvijek prvi reket svijeta, odabrao je srpsku prijestolnicu kao bazu za pripreme. Uskoro kreće sezona na zemlji, a za očekivati je kako će Novak nastupiti na ATP turniru u Monte Carlu.

U dobrom raspoloženju odradio je prve treninge, ali odmah se da primijetiti kako u njegovom društvu nije bilo Gorana Ivaniševića.

Je li to najava prekida suradnje ili samo slučajnost? Naime, nakon neuspjeha na Indian Wellsu, Đoković se povukao s turnira u Miamiju, a nakon svega su uslijedile brojne kritike na račun tenisača, kao i njegovog trenera.

- Mislio je da će automatski biti dobro na Indian Wellsu koji je osvajao pet puta. Malo je neozbiljno shvatio turnir, očekivao je da će sve doći samo po sebi. Indian Wells je njegovo mjesto, teren, publika… Njemu sad može pomoći samo ozbiljna priprema. Čini mi se da Goran Ivanišević, kao njegov glavni trener, nije posvećen poslu kao ranije. Možda bi Novak trebalo uzeti drugog kondicijskog trenera. Brine me Ivanišević, gledam ga, tijekom meča je nekako čudan, kao da ne daje cijelog sebe…- između ostalog, pisalo se nakon pobjede Luce Nardija na srpskim tenisačem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:42