StoryEditor
Tenisdavis cup

Hrvatski teniski savez osigurao 50 posto popusta na ulaznice za hrvatske navijače: pogledajte kakva je procedura kupovine

4. prosinca 2021. - 16:43

Hrvatski teniski savez (HTS) objavio je kako je omogućio da navijači hrvatske reprezentacije mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa u Madridu uz 50 posto popusta.

Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama (www.hts.hr) objavili i proceduru za kupnju ulaznica:

1) kliknite na poveznicu  https://proticketing.com/daviscupfinals_partners/en_US/entradas/evento/20153/session/1149307/select?viewCode=Vista_Principal

2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.

3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje "Imate promotivni kod?" Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.

4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. Važno je da odaberete ulaznice, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.

5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 12:59