StoryEditorOCM
Tenisna prsima

Detalj koji je potaknuo raspravu, svi se pitaju što to nosi Đoković: ‘Ovo je najveća tajna u mojoj karijeri‘

Piše Sport SD
1. lipnja 2023. - 10:27

Novak Đoković nije imao poteškoća s prolaskom u 3. kolo Roland Garrosa. Iako je u jednom trenutku prvog seta njegovog dvoboja protiv Martona Fucsovicsa zaiskirilo između tenisača i njegovog stručnog stožera na čelu s Goranom Ivaniševićem, kasnija dva dobio je relativno lagano - pišu Sportske novosti.

No, jedan detalj do sada nismo imali prilike vidjeti, a tiče se njegovog tijela. U jednom trenutku meča s Fucsovicsem promijenio je majicu, a na prsima mu se vidio magnet koji je flasterom bio zaljepljen za kožu na području prsa. Mnogi su odmah krenuli s komentiranjem, a u šali su ga prozvali "Iron Manom".

Ipak, objašnjenje je vrlo jednostavno. Radi se o magnetu koji pomaže pri ublažavanju bolova. Jasno to ukazuje na problem kojeg Đoković ima već neko vrijeme, a to je da ponovno trpi bol kako bi igrao na najvišoj razini.

- Jako sam volio Iron Mana kao klinac pa ga sada pokušavam glumiti. Moj tim ima nevjerojatnu nanotehnologiju koja mi pomaže kako bih dao sve od sebe na terenu, tako da je ovo najveća tajna u mojoj karijeri. Da nema ovoga, vjerojatno ne bih sjedio ovdje - rekao je Đoković nakon meča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 19:43